Transport utilaje

In Timisoara si in tara

Transport utilaje

realizam

Transport utilaje din Timisoara in toata tara

Compania noastra transporta orice tip de utilaje, cu autoutilitare de transport ,in Timisoara sau in marile orase din tara.

Detinem autoutilitare complet echipate, pregatite sa asigure transportul masinilor si utilajelor in orice localitate,in conditii de maxima siguranta si in cel mai scurt timp.

Personalul nostru este profesionist,specializat in transportul de masini si utilaje,iar pe parcursul transportului marfa este asigurata.

Noi va oferim

R

Flexibilitate si profesionalism

Realizam transport de masini si utilaje diverse, cu autoutilitare proprii moderne, respectand toate conditiile legale pentru deplasarea in maxima siguranta.

R

Seriozitate si rapiditate

Transport de masini si utilaje in orice localitate din tara, in cel mai scurt timp si in conditii de maxima siguranta,cu personal serios si experimentat.

R

Preturi competitive

Avem preturi avantajoase pentru transportul pe km al masinilor sau utlilajelor, in oras sau in orice localitate din tara.

Tarife competitive pentru transport /km.

Despre noi

Firma noastra este specializata in transportul de masini si utilaje in Timisoara sau oriunde in tara.

Detinem un parc auto modern,dotat cu masini diverse, ideale pentru transportul masinilor sau utilajelor de diverse categorii.

Masinile noastre sunt conduse de soferi profesionisti si experimentati,au reviziile la zi si sunt monitorizate prin GPS,ceea ce face transporul  sa se realizeze in deplina siguranta.

Marfa este transportata conform indicatiilor oferite de catre clienti si livrata in cel mai scurt timp la adresa dorita.

Masinile noastre

Transport de utilaje

Local si in toata tara

Suna-ne

Park auto

Str. Gh.Lazar, nr.36, Timisoara

Telefon

0728.28.40.50

EMAIL

grigoriepepa@yahoo.com