Transport utilaje din Timisoara

…  in toata tara

Transport utilaje

realizam

Transport utilaje din Timisoara si in toata tara

Firma noastra transporta utilaje in Timisoara precum si in toata tara, cu autoutilitare de transport.

Autoutilitarele noastre sunt complet echipate, pregatite sa asigure transportul masinilor si utilajelor in orice localitate, in conditii de maxima siguranta si in cel mai scurt timp.

Personalul nostru este profesionist, specializat in transportul de masini si utilaje, iar pe parcursul transportului marfa este asigurata.

Putem transporta utilaje cu dimensiuni de gabarit de pana la 7m lungime, 2.4 m latime si 3m inaltime. Masa utila este de 5,5 tone.

Platoul autocamionului este culisabil, aspect ce permite o incarcare si descarcare facila in orice conditii. Troliul hidraulic are o putere de tractare de 10 tone.

Amararea utilajelor se face conform normelor in vigoare, cu sisteme de ancorare cu lant precum si cu chingi profesionale.

Efectuam transport de utilaje din Timisoara  pe intreg teritoriul Romaniei cat si in tarile vecine!

Transport Utilaje din Timisoara in toata Tara se face avand urmatoarele valori care ne-au impus in piata :

R

Flexibilitate si profesionalism

Realizam transport de masini si utilaje diverse, cu autoutilitare proprii moderne, respectand toate conditiile legale pentru deplasarea in maxima siguranta.

R

Seriozitate si rapiditate

Transport de masini si utilaje in orice localitate din tara, in cel mai scurt timp si in conditii de maxima siguranta,cu personal serios si experimentat.

R

Preturi competitive

Avem preturi avantajoase pentru transportul pe km al masinilor sau utlilajelor, in oras sau in orice localitate din tara.

Tarife competitive pentru transport /km.

Despre noi

Firma noastra este specializata in transportul de utilaje din Timisoara precum si transport sau tractari de masini, oriunde in tara cat si din tara in strainatate .

De asemenea transportam utilaje si masini si din strainatate in Romania.

Detinem un parc auto modern, dotat cu masini diverse, ideale pentru transportul masinilor sau utilajelor de diverse categorii.

Masinile noastre sunt conduse de soferi profesionisti si experimentati, au reviziile la zi si sunt monitorizate prin GPS, ceea ce face ca  transportul  sa se realizeze in deplina siguranta.

Utilajele sunt transportate conform indicatiilor oferite de catre clienti si sunt livrata in timpul agreat la adresa dorita.

Masinile noastre

Transport de utilaje

In Romania si in tarile vecine!

Suna-ne

Park auto

Str. Gh.Lazar, nr.36, Timisoara

EMAIL

grigoriepepa@yahoo.com

Telefon

0728.28.40.50